Content Management

vB-ICT-Solutions bezit vele jaren ervaring met Content Management. Content Management heeft als voornaamste doel om het makkelijk te maken om een website te onderhouden. Daarbij wordt de uniformiteit van de lay-out gegarandeerd door gebruik te maken templates.

Dankzij het gebruik van die templates kunt u eenvoudig een webpagina maken zonder dat u kennis heeft van HTML of javascript. Alles wat u zelf hoeft te doen is het invullen van de teksten en plaatjes die u op de webpagina wilt zien.

Vaak zijn binnen een Content Management tool ook verschillende rollen te onderscheiden. Niet alle gebruikers hebben immers de zelfde kennis van de onderwerpen op uw intranet of uw internet. Zo kan de ene gebruiker alleen een tekst aanmaken en als voorstel op een pagina zetten terwijl de deskundige deze tekst eerst moet goedkeuren voordat de nieuwe content live op de site wordt gepubliceerd. Uiteraard horen bij dergelijke rollen zogenaamde actielijsten of 'todolists' waarop de gebruiker in één oog opslag kan zien welke taken van hem of haar worden verwacht.

Wilt u eens praten over een Content Management systeem voor uw bedrijf neem dan eens contact op met vB-ICT-Solutions.

 
Copyright © 2020 vB-ICT-Solutions. Alle rechten voorbehouden.